Krik2

Byeonhwan

Alhamdulillah...
Lama betul tak mencoret sesuatu disini. Bila nak mula balik dah tak tahu cara, taip-delete-taip-delete. Rasa baru kenal blogspot pulak.😆 Dah dekat setahun kot tak ada update apa-apa. Bila buka blogspot hari ni, tercapai juga akhirnya untuk buang semua post-post lama. So, kita bermula dengan yang baru ye.
Nama blog pun da tukar. Harapannya, tulisan lebih matang dan fokus untuk berkongsi sesuatu yang lebih bermakna.Umur pun dah meningkat kan, bila baca post-post lama terasa malu pulak. Banyak post-post lama yang dirasakan lucu dan boleh pulak hilang ingatan bila masa tulis post macam tu.😝
So, let's start here...new name for this blog is a good ways to start.
'Byeonhwan'
'Byeonhwan'
'Byeonhwan'
....................dipilih sebab perkataan nya membawa maksud transform.
Tak pernah belajar bahasa korea pun, cuma terpengaruh dengan cerita-cerita Korea.heeee.... Gigih mencari perkataan ni dalam google translate.😙Akhirnya, tadaaaaaa...my new blog's name. Dengan template baru dan setting baru.

👍Feeling so good!yeah...

Comments

Popular posts from this blog

Rawatan untuk Demam Denggi-Zero D

Makanan Kesihatan/Supplement

Ramadhan 7-Day Detox Meal Plan