Krik2

Casserole Direct fire - Menang Glassware

Salam readers,
Berhujung minggu bersama famili semestinya buat aktiviti makan. So, minggu ni kita masak-masak untuk famili buat menu bihun sup veggie. Sup yang banyak sayur dan kurangkan kolestrol.
Nak masaknya mudah sangat....semudah 1, 2, 3 je. Pejam mata pun dah siap. Celik mata semua dah terhidang atas meja. 😆
Tapi entry kali ni bukan nk share resepi pun, (google pn da berlambak pasal resepi).


Kali ni nak cerita pasal Casserole Direct Fire. Dalam erti kata lain, kita masak pakai periuk glass, direct on fire. Jangan risau, glass ni memang tahan api. Dari dulu lagi memang koleksi ni dah jadi idaman kalbu kita. Nampak macam best orang pakai. Bila pakai sendiri, suka sangat2. Kalau masak benda berkuah memang sangat senang, dah masak terus hidang ke meja. Tak perlu nk transfer masuk mangkuk ke apa. Kan da jimat basuh pinggan kat situ 😀.
Sekarang tengah promosi menang glassware sampai hujung bulan Mac. Harga dalam lebih kurang seratus lebih. Tapi masa beli hari tu masa promosi kan, memang dapat murah sangat. Memang untungnya berbaloi-baloi. Thank you Menang Glassware 💗.

Comments