Krik2

Minyak Ikan Terbaik

Salam readers,

Perkongsian bersama, untuk hidup yang sihat kena jaga pemakanan. Sempena bulan ramadhan ni sangatlah perlu meningkatkan amalan permakanan yang sihat. Sayangi tubuh badan anda ye. Puasa memang dah elok dah tapi bila waktu berbuka makan macam-macam. Memang sedap di mulut tapi bila dah masuk dalam perut?dalam darah? 🤔 
So, please kita sama-sama control ye...nak makan tu boleh tapi berpada-pada. Dalam setiap yang kita makan tu ada bahagian yang baik dan ada yang tak baik boleh mengundang pelbagai penyakit. Salah satunya, kolestrol....kolestrol ni memang pembunuh dalam senyap. Tak kira orang tu kurus ke gemuk ke. Bila makan macam-macam dan dah tak terkawal maka kolestrol akan senang wujud dalam badan kita tau. Jangan pula kata "Eh, saya kurus...mana ada kolestrol!"...
No...no...no...belum test darah belum tahu yer! So, saya berpesan pada diri sendiri juga. Luangkan sedikit masa pergi ke klinik untuk cek kolestrol sebelum terlambat. Waktu muda remaja badan kuat dan aktif. Nak buat macam-macam benda pun boleh setel sekejap je. Tapi bila usia dah meningkat, mula rasa slow down. Antara 3 perkara yang paling utama dalam kehidupan adalah diberikan kesihatan yang baik. Setuju? Jadi....amalkan supplement sebelum terlambat. 

Jom berkenalan dengan supplement dari shaklee, Omega Guard!




Nak beli Omega Guard? Boleh beli dengan macam-macam cara:

1. Pergi terus ke kaunter pembelian di cawangan Shaklee:
    (anda boleh menggunakan ID 1250819/AZWANI AWANG semasa di kaunter pembelian)
  • Bundar Sunway, Subang Jaya, Selangor (HQ)
  • Taman Sri Rampai, Kuala Lumpur
  • Kota Kinabalu, Sabah
  • Kota Bharu, Kelantan
  • Johor Bahru, Johor
  • Ipoh, Perak
  • Seberang Jaya, Pulau Pinang

    2. Order secara online sendiri kepada shaklee (lebih selamat sekiranya ingin menggunakan kad kredit), boleh klik disini:

    3. Order melalui distributor + pos terus ke rumah anda? sila ikut langkah berikut:
    • whatsapp order (0163352269)
    • bayaran ke akaun yang diberi (cimb/maybank)
    • alamat penghantaran
    Mudah ajer! Jom sihat bersama-sama dengan shaklee!

    Comments

    Popular posts from this blog

    Rawatan untuk Demam Denggi-Zero D

    Makanan Kesihatan/Supplement

    Ramadhan 7-Day Detox Meal Plan