Krik2

Set Berpantang Shaklee

Salam readers,

Nak kongsi kelebihan mengamalkan set berpantang shaklee. Ikut pengalaman sendiri bersalin secara c-Zer/bedah bagi dua kelahiran memang banyak beza. Masa anak pertama x makan set pantang shaklee (makan set pantang brand lain). Luka tempat c-Zer tu memang lambat nak sembuh. Pastu parutnya memang payah sangat nak hilang. Masa anak kedua, cuba set pantang shaklee sebab my sister syorkan. Dalam masa 2 minggu, memang rasa lain. Luka cepat kering dan badan rasa lebih bertenaga.

Mula-mula nak cuba set ni saya ambil Vita-C Plus. Bila dah rasa badan boleh absorb dengan baik dan berkesan, terus ambil yang set no 3 seperti gambar kat bawah. Alhamdulillah, sekarang parut tempat luka dah pudar (sekarang anak no 2 baru nak masuk setahun). Sy memang syorkan pada yang ada pengalaman bersalin c-Zer sila cuba. Tak rugi kalau melabur untuk tubuh badan sendiri. Yang bersalin normal pun cuba lah. Akan rasa kelebihan dan kesegaran pada tubuh badan anda!



Nak beli set berpantang ini untuk persediaan bersalin? boleh beli dengan macam-macam cara:

1. Pergi terus ke kaunter pembelian di cawangan Shaklee:
    (anda boleh menggunakan ID 1250819/AZWANI AWANG semasa di kaunter pembelian)
  • Bundar Sunway, Subang Jaya, Selangor (HQ)
  • Taman Sri Rampai, Kuala Lumpur
  • Kota Kinabalu, Sabah
  • Kota Bharu, Kelantan
  • Johor Bahru, Johor
  • Ipoh, Perak
  • Seberang Jaya, Pulau Pinang

2. Order secara online sendiri kepada shaklee (lebih selamat sekiranya ingin menggunakan kad kredit), boleh klik disini:

3. Order melalui distributor + pos terus ke rumah anda? sila ikut langkah berikut:
  • whatsapp order (0163352269)
  • bayaran ke akaun yang diberi (cimb/maybank)
  • alamat penghantaran
Mudah ajer! Jom sihat bersama-sama dengan shaklee!




Comments

Popular posts from this blog

Rawatan untuk Demam Denggi-Zero D

Makanan Kesihatan/Supplement

Kitchenware murah!!!