Posts

Showing posts from July, 2015

Krik2

Baby herba cream

Image
Salam readers, Sedikit perkongsian tentang Baby Herbal Cream. Hidung hamza ni tak berhenti berhingus. Kadang-kadang tu sampai tersumbat bila tidur malam. Bawak pergi klinik, doktor check paru-paru dia ok. Rasa kurang risau sikit bila doktor cakap as long as dia aktif, that should be ok, 

Masa bagitau dekat doktor pasal hamza malam2 susah nk tido sbb hidung tersumbat ni doktor suggest bagi krim herba coconut oil. Macam gambar kat atas tu. Alhamdulilah, setiapkali nak tidur...sapu krim ni. Kurang sikit dia merengek malam-malam. Tidur kita pun lena jer. 😊 Harga Baby Herbal Cream ni dalam RM38~RM40 camtu. Kalau nak beli boleh cari di farmasi/kedai baby. Kalau nak beli secara online pun boleh, Ada dijual kat lazada dan shopee. (ni tempat online shopping yang kita tahu la)